Bilimbo Hűvösvölgybe megrendelhető iskolabusz szolgáltatásunkkal gyermekeink kényelmes, barátságos és biztonságos környezetben juthatnak el hozzák minden nap. A választható szolgáltatások:

Gyűjtőpontos "Navett": Buda és Pest több pontjáról gyűjtőfuvar hozza a gyerekeket reggelente hozzánk, majd délután vissza. A listáról a szülők választhatják ki, melyik megállót kívánják igénybe venni.

Háztól-házig: személyre szabott, rugalmas szolgáltatás kisbuszokkal. A gyerekeket reggelente az iskolabusz a házuk kapujánál veszi fel, és Bilimbo Hűvösvölgy bejáratához szállítja, délután ugyanígy vissza.

Mindkét esetben lehetőség van bérletes vagy eseti megrendelésre. A bérlet egy teljes trimeszterre, minden napra érvényes. Az eseti megrendelést azoknak ajánljuk, akik csak a hét néhány napján vagy egy trimeszternél rövidebb időre szeretnék igénybe venni a szolgáltatást.

Az árakról, csomópontokról, pontos indulási és érkezési időpontokról érdeklődni lehet:

Dóczi Bernadett
E-mail: huvosvolgy@bilimbo.com
Telefon: +36 70 949 0405

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum