Angol

Csütörtök 9:00-9:30 Haladó

Csütörtök 9:30-10:00 Kezdő

Játékos angol foglalkozás, sok mesével, dallal, mondókával.

 

 

Balett - mozgásfejlesztő tánc

Kedd 9:30-10:10

Balett-gimnasztikai alapokra épülő, játékos, táncos mozgásfejlesztő foglalkozás Bengyel Orsival. Fiúknak is! Elsődleges szempontunk a képességfejlesztés. Emellett a gyakorlataink segítik a helyes testtartás kialakulását, fejlesztik a testtudatot, valamint a két agyfélteke közös működését, a koncentrációt, finommotorikát fejlesztik, amelyek a tanulási képességekre is kedvező hatással vannak. A foglalkozásokon az ismertebb klasszikus balett darabokra (pl. Diótörő) táncolunk és az improvizációra is nagy hangsúlyt fektetünk. 

 
 

   

Csendmanó Évivel - jóga és meditáció

Hétfő 9:15-9:45 Szőlő csoport

Hétfő 9:45-10:15 Szilva csoport

Rohanó világunkban a gyerekek sokszor elvesznek a sok információ, ingerek, kapkodás közepette és szükségük van a biztonságra, a kiegyensúlyozottságra, a stabilitásra. A csendmanó foglalkozás pont erre helyezi a hangsúlyt, Montessori pedagógiáját, azon belül is a csendjátékot ötvözi különféle meditációs technikákkal, mozgással olyan keretek között, mely a gyermek számára felszabadító, örömteli és róluk szóló. A csendmanó egy olyan alkalom a gyermekek számára, mely azon keresztül, hogy megtanulnak egymásra figyelni, elcsendesülni, felébreszti bennük az egészséges önbizalmat, a nyugalmat és a mélyebb koncentrációt. Különféle szemléltető eszközök, hangszerek, szélcsengők segítségével játszunk a hangok színével, mélységével, tónusával hogy közben minden alkalmat különlegesre varázsoljunk. Ezek az alkalmak kiválóak arra, hogy a gyermekek felfedezzék saját titkos kis világukat, gondolataikat, felfedezéseiket, mindezt megosztva és felvállalva egymás előtt. Néhány alap jógamozdulatot és technikát is tanítunk a gyerekeknek.

 

Korcsolya a Steps on Ice SE-nél

Téli időszakban (szervezés alatt)

Helyszín: Oxygen Wellness Sportközpont

A Steps on Ice SE-t Elek Attila olimpikon jégtáncos indította útjára 2010-ben. Náluk a gyerekek megtanulhatják az alapokat, korizhatnak csak hobbiból, de jó helyen vannak akkor is, ha igazi versenyző sportolóvá szeretnének válni.

www.stepsonice.com

 

Mocorgó bábos torna

Csütörtök 16:00-16:45

Mesére alapozott bábos mozgásfejlesztő torna. Énekek, mondókák és játékok között kalandozva a Mocorgó foglalkozás célja a mozgás megszerettetése, a mozgáskedv megőrzése, a mozgástapasztalatok bővítése, a fizikai erőnlét és a testi képességek fejlesztése, valamint a mozgás eszközeivel az értelmi struktúrák és a szociális képességek fejlesztése.

www.mocorgo.com

 

Sakkjátszótér

Hétfő 15:30-16:00 (csak nagyoknak)

Krizsán Edith nemzetközi sakkmester kiscsoportos, játékos sakkoktatása Polgár Judit Sakkjátszótér című sakkmódszere segítségével. A gyerekek megismerkednek a figurák nevével, néhány alaplépéssel és a sakktáblával.

 

 

Úszás a Buborék Úszóiskolában

Péntek délelőtt (busz indulás: 9:30)

8 alkalom: 2018. február 9., 16., 23., március 2., 9., 23., április 6., 13.

A MOM Sport Uszodában a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő, lehetőségekhez mérten homogén csoportra osztva, tapasztalt, szakképzett, jó hangulatú úszóoktatóktól sajátítják el az úszás tudományát. A gyerekeket jól felszerelt busz szálltja az oviból a helyszínre. 

www.buboreksport.hu

Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum