Kutyás-kisállatos tábor

Bilimbo Naphegyen, 4-8 éveseknek

Amikor meglátunk egy kis állatot, nyomban az jut az eszünkbe, hogy milyen édesek, etetni, védelmezni szeretnénk őket. Gyertek hát velünk, ismerkedjünk meg az életükkel, ezeken a vidám napokon!

Különleges vendégek érkeznek a Bilimboba erre a héten: Borsó és Risza terápiás kutyusok, akikkel lehetőségünk lesz együtt játszani, mozogni, gurulni, mint vajaspánkó, ugrálni, mint a verebek, nyújtózkodni, mint pipiske, mindezt képzett vezető, Bengyel Nóra (NEO Magyar Segítőkutya Egyesület) segítségével. A hét folyamán festünk kutyatappanccsal, gyurmázunk, kutyakekszet sütünk, és a legmerészebbek a bátorságpróbán is részt vehetnek.

Ismerkedjünk meg a kisállatok életével közelebbről! Lesznek állatkölykös párosító játékok, kinyomozzuk együtt, hol élnek az állatok, mit esznek, hogyan védelmezik kicsinyeiket, közben sokat kézműveskedünk és gondozzuk kis kedvenceinket is: Csiguszt az afrikai óriáscsigát és Szundit a leopárdgekkót.

A részletes tematika itt olvasható.

I. 2019. július 8-12.
II. 2019. augusztus 5-9.

Ára: 43 500 Ft/hét

Napirendünk és ellátás: 
Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum