Kutyás sajtkukac tábor

Bilimbo Óbudán, 4-8 éveseknek

Egész héten 2 kutyus társaságában játszunk, nevetünk, egyre nagyobb kihívásokat teljesítünk, hisz Mázli és Nyafi, a türelmes terápiás kutyusok mindenre rávesznek bennünket.

Festünk kutya tappanccsal, gyurmázunk, kutyakekszet sütünk és a legmerészebbek a bátorságpróbán is részt vehetnek. Mindezt segíti Czirják Helga kutyaterapeuta a NEO Magyar Segítőkutya Egyesülettől és 2 állatbarát óvónéni.

Elmaradhatatlan kelléke a táborhétnek még a sok-sok kutyás mese, vers és a személyes élmények. A sok mozgás és játék mellett kutyusunkról emlékkönyvet készítünk, lerajzoljuk őt, hogy emlékezzünk rá, beleírjuk a nevét és megoldjuk a benne lévő rejtvényeket, állatos feladatokat. Az utolsó napunk lesz a legizgalmasabb, hisz rész vehetsz a bátorságpróbán. Egy speciális kutyás ügyességi kalandpályában lesz részed és  mindent, amit a hét során tanultál, most bevethetsz!

2018. július 9-13.

Ára: 39 500 Ft/hét

Videó

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum