Mesés szuperhősök tábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Napjaink szuperhősei nagyon fontos szerepet játszanak életünkben, visszaköszönnek a mozivászonról, plakátokról, reklámokból és játékaink nagy részét is ők inspirálják. Ezen a héten egy olyan táborba hívunk benneteket, ahol az összes szuperhős egy helyen lesz. Találkozhatsz Batmannel, Supermannel, de Cole, Jay és Zane sem fog hiányozni a Ninjagoból! Klasszikus hősökkel is megismerkedhetünk, mint Iluska és János vitéz, és hogy a lányok se panaszkodhassanak, a Macskanő és Wonder Woman izgalmas alakjával is találkozhatunk!

A 2018. nyári tábor részletes tematikája itt olvasható!

Napirendünk és ellátás: Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint kisebb kirándulásokat teszünk a környéken (Czakó utcai sportpálya, Tabán, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink igen széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

2018. augusztus 6-10.

Ára: 33 000 Ft/hét 

 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum