Angol

Haladó: Csütörtök 9:00-9:30

Kezdő: Csütörtök 9:30-10:00

Játékos angol foglalkozás, sok mesével, dallal, mondókával. Kati sokat használja a Montessori játékainkat, kreatív, mesés feladatokkal ismerteti meg a gyerekekkel az angol nyelvet.

 

Balett, mozgásfejlesztő tánc Orsival

Kedd 9:30-10:10

4 éves kortól ajánljuk, fiúknak is! 

Balett-gimnasztikai alapokra épülő, játékos, táncos mozgásfejlesztő foglalkozás Bengyel Orsival. Elsődleges szempontunk a képességfejlesztés. Emellett a gyakorlataink segítik a helyes testtartás kialakulását, fejlesztik a testtudatot, valamint a két agyfélteke közös működését, a koncentrációt, finommotorikát fejlesztik, amelyek a tanulási képességekre is kedvező hatással vannak. A foglalkozásokon az ismertebb klasszikus balett darabokra (pl. Diótörő) táncolunk és az improvizációra is nagy hangsúlyt fektetünk. Év végén közös fellépéssel ünnepeljük meg a gyerekek egész éves munkáját.
 

Játékos gyermekjóga Ráhellel

Csütörtök 16:00-16:45 

Ráhel jóga óráinak a középpontjában a mese áll, azokat eljátszva tanítja meg a gyerekeknek a jóga pózokat, leendő gyógypedagógusként és Csiki Mariannál végzett gyermekjóga-oktatóként már nagy tapasztalata van a gyerekjógában.

A foglalkozásról bővebben itt olvashattok.

 

Korcsolya a Steps on Ice SE-nél

Téli időszakban, igény szerint

A Steps on Ice SE-t Elek Attila olimpikon jégtáncos indította útjára 2010-ben. Náluk a gyerekek megtanulhatják az alapokat, korizhatnak csak hobbiból, de jó helyen vannak akkor is, ha igazi versenyző sportolóvá szeretnének válni.

Helyszín: Oxygen Wellness Sportközpont

www.facebook.com/stepsonice/

 

Kutyaterápiás foglalkozások

Szerda délelőtt

Bengyel Nóra, a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület munkatársa tavaly is járt már nálunk és a nyáron több tábort is tartott. Két vizsgázott terápiás és személyi-segítő kutyussal dolgozik, Borsóval és Riszával. Nóra idén a gyerekek életkorának megfelelően két csoportban tart nekünk játékos kutyás foglalkozást.

A foglalkozásról bővebben itt olvashattok.

 

Sakkjátszótér

3-5 éveseknek: Hétfő 15:30-16:00

5-7 éveseknek: Hétfő 16:00-16:30

Krizsán Edith nemzetközi sakkmester kiscsoportos, játékos sakkoktatása Polgár Judit Sakkjátszótér című sakkmódszere segítségével. A gyerekek megismerkednek a figurák nevével, néhány alaplépéssel és a sakktáblával.

 

Úszás a Buborék Úszóiskolában

Péntek délelőttönként, 8 hetes turnusokban

A MOM Sport Uszodában a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő, lehetőségekhez mérten homogén csoportra osztva, tapasztalt, szakképzett, jó hangulatú úszóoktatóktól sajátítják el az úszás tudományát. A gyerekeket jól felszerelt busz szálltja az oviból a helyszínre. 

www.buboreksport.hu

 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum