Bilimbo Tükörországban tábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Ezt a tábort főként azoknak ajánljuk, akik szeretik a rejtvényeket, fejtörőket, megfejtésre váró kódokat, hiszen ezen a héten nem minden az, aminek látszik. Tükörország megtréfál, ezért résen kell lenned, hogy felfedezd a titkos rejtjeleket, feladványokat! Kicsit úgy fogjuk érezni magunkat, mint Alice Csodaországban, ezért jó, ha felkészülünk erre a kicsit fordított világra. Montessori által fejlesztett eszközöket, ördöglakatokat és sok-sok izgalmas módszert vetünk be a héten azért, hogy minél inkább elkápráztassunk és egyben kicsit csavarosabb gondolkodásra bírjunk, fejlesztve ezzel logikai képességeid, memóriád, megfigyelőképességed és még sok más érzéked. 

2021. augusztus 2-6.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Ráhangoló videók

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum