Gyurmás-Sütős-Főzős tábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Egy héten át szórunk, öntögetünk, keverünk, nyomkodunk, gyúrunk, szaggatunk... igazi finomságokat és gyurma alkotásokat. Közben ügyesedik a kezünk, erősödnek az ujjaink.

A 2018. nyári tábor részletes tematikája itt olvasható!

Napirendünk és ellátás: Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint kisebb kirándulásokat teszünk a környéken (Czakó utcai sportpálya, Tabán, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink igen széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

I. 2018. július 16-20.

II. 2018. augusztus 13-17.

Ára: 33 000 Ft/hét

Videók

(A lejátszási listából a videó bal felső sarkában látható ikonra kattintva válogathatsz.)

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum