Jóga- és életmódtábor

Bilimbo Naphegyen, 4-8 éveseknek

Ezen a héten minden reggel 20 perces napindító jóga foglalkozással kezdjük a napot. Kérünk benneteket, hogy ezért 8:30-ig érkezzetek meg a Bilimbóba! A hét folyamán megismerkedhetünk a körülöttünk lévő világ kincseivel, a szelektív szemétgyűjtéssel, és sokat beszélgetünk arról, hogy mi lesz a Földünkkel 10, 20 és 100 év múlva. Minden nap kézműveskedünk. Elkészítjük pl. csillogó sötétkék hullámpapírból és gyöngyökből a végtelen és tiszta óceánt, üres tejes dobozból és joghurtos pohárból Bilimbo Manó ÖKO házát és még sok más meglepetést. A délutáni pihenő után a nap végén szintén egy 20 perces kis jóga foglalkozás vár benneteket.
A részletes tematika itt olvasható.

2019. július 15-19.

Ára: 39 900 Ft/hét

Napirendünk és ellátás: 
Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum