Királyok, királylányok, mesebeli lények

Kreatív drámatábor nem csak kicsiknek!

Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Ha szereted a királyokról, királylányokról szóló történeteket, és szívesen eleveníted fel a régi legendákat, meséket különleges lényekről, mesebeli sárkányokról, beszélő kövekről és éneklő fákról, akkor itt a helyed! Készítünk lovagi rostélyt, királylányos fejdíszt, megismerkedünk lovagi tornák szabályaival, főzünk sárkánybűvölő varázsitalt és kimegyünk a Tabánba, hogy meghallgassuk, mit üzennek nekünk a kövek és a fák.

2022. június 20-24.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum