Kis- és nagyállatos tábor

Érzékenyítő tábor kreatív és állatszerető gyerekeknek

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 4-8 éveseknek

Ezen a héten tényleg minden az állatokról fog szólni. Megismerkedünk Szundival, a saját gekkónkkal, Csiguszékkal, akik egy csiga család és itt laknak az oviban, valamint legújabb lakónkkal, Bucka teknőssel. Készítünk kis kutyahatározó könyvet, megismerjük a hangyák titkos életét, megtanuljuk a mamaállatok és kicsinyeik nevét, az állathangok felismerését, pénteken pedig szabadtéri állatolimpiát rendezünk. A hét során sokat fogunk Montessori eszközökkel tevékenykedni, megmérjük, hogy melyik állat ugrik nagyobbat, hogy melyik kontinensen lakik a tigris és a hiúz.

2022. június 27 - július 1.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Ráhangoló videók


Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum