Montessori Kisállatos tábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Amikor meglátunk egy kis állatot, nyomban az jut az eszünkbe, hogy milyen édesek, etetni, védelmezni szeretnénk őket.

Gyertek hát velünk, ismerkedjünk meg az életükkel ezeken a vidám napokon! Lesznek állatkölykös párosító játékok, kinyomozzuk együtt, hol élnek az állatok, mit esznek, hogyan védelmezik kicsinyeiket, megismerkedünk a hangyák varázslatos világával, az utolsó napon pedig állatolimpiát szervezünk, közben minden nap kézműveskedünk, és gondozzuk saját kedvenceinket: Csiguszt, az afrikai óriáscsigát és Szundit, a kis leopárdgekkót.

A 2018. nyári tábor részletes tematikája itt olvasható!

Napirendünk és ellátás: Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint kisebb kirándulásokat teszünk a környéken (Czakó utcai sportpálya, Tabán, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink igen széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

2018. augusztus 6-10.

Ára: 33 000 Ft/hét

Videók


Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum