Montessori tudós tábor

Bilimbo Naphegyen, 5-8 éveseknek

A hét rengeteg lehetőséget rejt magában. Itt az idő, hogy végre kísérletezz és egy igazi, saját labort építs ki magadnak, ahol kedvedre kotyvaszthatsz. Olyan alapanyagokat használunk, amelyekről álmodban sem gondoltad volna, hogy kísérletezhetsz velük, mégis látványos, izgalmas végeredményt nyújtanak. Minden nap megismerkedünk valami új trükkel, dallamokat csalogatunk ki egyszerű vízzel töltött palackból, felderítjük, hogyan készültek régen a rajzfilmek, vulkán kitörést gerjesztünk és még sok érdekes kalandban lehet részed, ha kíváncsi vagy!

A 2018. nyári tábor részletes tematikája itt olvasható.

Napirendünk és ellátás: Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint kisebb kirándulásokat teszünk a környéken (Czakó utcai sportpálya, Tabán, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink igen széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

2018. július 30-augusztus 3.

Ára: 33 000 Ft/hét

 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum