Montessori tudós tábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Nagy szeretettel várunk benneteket idén is Montessori táborunkba, ahol nemcsak a jól ismert Montessori eszközökkel találkozhattok, de megismerkedhettek a speciálisabb játékokkal, sőt mi magunk is elkészítjük a saját kedvenc eszközünk, amit a hét végén már otthon is kipróbálhattok. Különös figyelmet fordítunk a hét során azokra az alapelvekre, amikre maga a módszer is épül, a 3-lépcsős leckére, a szőnyeghasználat fontosságára, a csendjátékban rejlő béke és feltöltődés fontosságára. A fogékonyság nagyon korai időszakban kialakul a gyerekekben, és minden élményt, érzetet és ismeretet szinte szivacsként szívnak magukba.

2021. augusztus 9-13.

Napirend és étkezés

Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint más szabadtéri helyszínre (Tabán, Czakó Utcai Sportpálya, tematikus játszóterek).
Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek.
Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Ráhangoló videók

   

   

   

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum