Pörgő-Forgó táncos összművészeti tábor

Bilimbo Naphegyen, 5-8 éveseknek

Minden nap más stílusú zenére mozgolódunk, alkotunk közösen: gyakoroljuk az önkifejezést, kreativitást, érzelmek átélését és kimutatását a mozgáson keresztül. Az adott zenékre nem csak táncolni fogunk, hanem rajzolunk, festünk, alkotunk valami kézzel foghatót, maradandót. A tábor végén egy kis bemutató és kiállítás keretében mutatjuk meg a héten készült alkotásokat. Test- és lélekcsiszolgatás, sok-sok mozgolódás várja a táncolni vágyó fiúkat és lányokat. 

A 2018. nyári tábor részletes tematikája itt olvasható.

Napirendünk és ellátás: Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint kisebb kirándulásokat teszünk a környéken (Czakó utcai sportpálya, Tabán, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink igen széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

2018. augusztus 13-17.

Ára: 33 000 Ft/hét

 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum