Sporttábor

Bilimbo Naphegyen, 3-5 és 5-8 éveseknek

Ezen a héten minden nap jól megmozgatjuk magunkat. Az időnk nagy részét a szabadban töltjük.

Hétfőn elsétálunk a Czakó utcai sportpályára, ahol megismerkedünk a labdajátékokkal (futball, tollaslabda, szivacslabda).
Kedden a Czakó utcai sportpálya gumiborítású futópályán atlétikai versenyt rendezünk és akadálypályát építünk.
Szerdán a Tabánban kidobósozunk és játszóterezünk.
Csütörtökön a közeli Pom Pom játszótéren Mesés versenyfeladatokkal akadálypályát építünk.
Pénteken a Tabánban jógafoglalkozás lesz és nyújtás. 
Pénteken mindenki büszkén hazaviheti az oklevelét, hogy teljesítette az egész heti sport kihívásokat.

Napirendünk és ellátás: Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint kisebb kirándulásokat teszünk a környéken (Czakó utcai sportpálya, Tabán, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink igen széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

2018. július 2-6.

Ára: 33 000 Ft/hét

 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum