Kutyás sajtkukac tábor

Bilimbo Naphegyen, 4-7 éveseknek

Kúszunk, mászunk, megmozgatjuk "öreg" csontjainkat. Guruljunk együtt Vajas Pánkóval, fussunk az aranytarajos kiskakassal, ugráljunk a verebekkel, nyújtózkodjunk pipiskével, nőjünk nagyra, mint a gombák… Mindenben motiválnak minket a türelmes terápiás kutyusok, Borsó és Risza, képzett vezető segítségével.

Festünk kutya tappanccsal, gyurmázunk, kutyakekszet sütünk, és a legmerészebbek a bátorságpróbán is részt vehetnek.

Táborvezető: Bengyel Nóra, a NEO Magyar Segítőkutya Egyesülettől

A 2018. nyári tábor részletes tematikája itt olvasható!

Napirendünk és ellátás: Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre vagy a tematikánk szerint kisebb kirándulásokat teszünk a környéken (Czakó utcai sportpálya, Tabán, tematikus játszóterek). Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek. A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink igen széles kínálatával. Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra.

I. 2018. július 9-13.

II. 2018. július 23-27.

Ára: 39 500 Ft/hét

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum