World by Bilimbo Kids kézműves tábor

Bilimbo Naphegyen, 4-8 éveseknek

A World by Bilimbo Kids egy olyan tábor, ami a világ sokszínűségén, a kultúrák izgalmas világán alapszik és a Föld népeit, szokásait mutatja be a gyerekek alkotásain keresztül. Igazi motivációt jelent a gyerekeknek a felfedezések, kincsestérképek világa, ezért izgalmas történeti kalandozásokkal, közös poszterkészítéssel vonultatjuk fel a világ népeit. A matrjoska babák készítésétől a new york-i felhőkarcolók megtervezésén át az indiai festett szobrok formázásáig sok-sok kultúrát ismerünk meg, miközben játékos formában angol tudásunkat is gyarapítjuk. A hét során készítünk például mexikói pinatát, amibe apró meglepetéseket rejtünk, londoni piros emeletes buszt festünk, India izgalmas szobrai is megjelennek  és ez még mindig csak ízelítő... A különleges alkotásokból a végén kiállítást rendezünk játékos árverés keretében, amelyben a befolyt összeget jótékonysági célra fordítjuk.
A részletes tematika itt olvasható

2019. július 1-5.

Ára: 39 900 Ft/hét

Napirendünk és ellátás: 
Délelőttönként izgalmas tematikus programokkal várunk Benneteket. Minden nap ellátogatunk a közeli Pom Pom játszótérre. Ebéd után csendes pihenőt tartunk, amit a szülők kérésének megfelelően alvással vagy szabad játékkal, kézműveskedéssel tölthetnek a gyerekek. Délután a témához kapcsolódó újabb programok, az aznapi alkotások befejezése, kipróbálása, elfogyasztása, bábozás, vetélkedők, szabad játék következnek.
A gyerekek a táborok teljes időtartama alatt szabadon ismerkedhetnek Montessori eszközeink széles kínálatával.
Napi háromszori étkezést és további egy gyümölcsevést biztosítunk számotokra. 

Képgaléria


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum