Lovagi torna

3-12 éves korig

Bölcs Ödön birodalmában valami történik... Vajon ki érdemli a hétpróbás lovagi címet, és kapja a legtöbb pipát útilapujára? A vitéz lovagok hősiesen csúsznak-másznak, gólyalábon közlekednek, megfejtik a varázsló titkos térképét, hogy a próbatételek végén elnyerjék a csodatojást, és lovaggá üssék őket.

 

Tündértánc

3-12 éves korig

Táncoló tündérek, varázslók, gonosz boszorkányok... Ki tud a legszebben tündértáncolni, tündéresen ügyes lenni, a tündérlaput megszerezni...? A 7+1 tündérpróba során a gyerekek teljesítik a kúszópályát, végigegyensúlyoznak a kígyókötélen, átkelnek a varanggyal teli mocsáron, megfejtik a varázslatos Tündér kirakósát, majd bemerészkednek a sárkány sötét barlangjába. A zsúr végén Tündérré avatási szertartás lesz, hatalmas varázslatos tündérlakoma, és megajándékozzuk a fő ünnepelt tündért.

 


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum