Bilimbo Naphegy Lépcsőház Galéria

1016 Budapest, Nyárs utca 3.

Kis ovisainkkal rendszeresen készítünk projektmunkákat, amikből kiállítás is készül a lépcsőházban vagy a csoportszobában.

 

Budapest by Bilimbo Kids

Bilimbo Naphegy és a Living Gallery Budapest közös kiállítást szervezett, melynek témája a város, mint minket körülvevő, mindennapunkat átszövő környezet a gyerekek szemével. A projektsorozat első állomásaként a gyerekek Budapest izgalmas épületeit, lakóházait „építették", tervezték meg, és mutatták be az ő szemükön keresztül.

A projektről és az alkotás folyamatáról részletes információk itt olvashatók.

Az összeállított városmakett kiállításra került elsőként a Living Gallery Budapestben, majd Bilimbo Naphegyen a Lépcsőház Galériában.

A gyerekeket a közös munkában Bálind Éva, a Bilimbo Naphegy Montessori Óvoda óvónénije inspirálta és vezette.

Megtekinthető: 2016. május 23-ától

   

Pipacsmesék

Pipacsmesék a Szőlő Csoportosok tollából. A képekhez felhasznált technikák: ragasztás, szórás, tépés, festés.

Megtekinthető: 2013. április 22-től

  

A varázsló kertje

"A varázsló kertje" címmel 2 hétig voltak láthatóak a Szőlő csoportos gyerekek műalkotásai Bilimbo Naphegy Lépcsőház Galériájában. Minden egyes alkalommal segítségünkre volt egy varázsló, aki elvezette a gyerekeket egy mesés, színekkel, formákkal teli világba. Felhasznált anyagok: gombok, papírfecnik, gyufa, hurkapálca, szívószál, fonál, spárga, DVD lemez. Alkalmazott technikák: festés, ragasztás, montázs, kollázs, rajzolás.

A gyerekeket a közös munkában Bálind Éva, a Bilimbo Naphegy Montessori Óvoda óvónénije inspirálta és vezette. 

Ünnepélyes kiállítás megnyitó: 2012. május 15. 16:30


Ezen oldal tartalmát és programjainkat szerzői jog védi, bármilyen reprodukció az eredeti szerzővel történő egyeztetés nélkül, jogi eljárást von maga után. | Mesevarázs Kft. © Minden jog fenntartva | Impresszum